Selecteer een pagina

Emilio Ye

Personal trainer & Leefstijlcoach

Mijn verhaal

Mijn naam is Emilio Ye, geboren en getogen in Amsterdam. Na mijn HBO studie “Sportkunde” ben ik in de fitnessbranche beland als leefstijlcoach, voedingsdeskundige, groepslesinstructeur en personal trainer. Daarnaast ben ik ook werkzaam als mentor, bewegingsdeskundige en leefstijlcoach bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Naast het fysieke effect van bijvoorbeeld sporten, vind ik juist de gedragsverandering, die het werken aan jezelf meebrengt, de meest motiverende en waardevolle ervaring. 

 Al deze activiteiten doe ik met mijn volle inzet, eerlijkheid en vertrouwen. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt, dat door plezier te hebben in wat je doet, het beste in jezelf naar boven komt!  

Mijn kernwaarden

Discipline

Ik doe wat er gedaan moet worden om het beste uit cliënten en vraag dit zelf andersom ook van de cliënt

Betrouwbaarheid

Ik zorg voor een transparante en betrouwbare sfeer tijdens het traject. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan voor mij bovenaan.

Respect

Ik behandel mijn klanten met respect en verwacht tijdens de trajecten ook een wederzijdse werking hiervan.

Mijn benadering

Het gedrag van de mens is bepalend voor het behalen van succes. Alleen met volledige overgave en inzet zal je het gewenste doel bereiken. De cliënt zal grotendeels zelf moeten experimenteren en onderzoeken, om uiteindelijk een antwoord te geven op zijn/haar eigen vragen. Tijdens de trajecten begeleid ik de cliënten op meerdere vlakken en ondersteun ik met het beantwoorden van zijn/haar vragen. Ik gebruik bijvoorbeeld de begeleiding bij het sporten als middel om positieve gedragsverandering bij de cliënten te stimuleren. 

Ik ben tegen het kiezen van de weg met de minste weerstand, want uiteindelijk werken we naar een blijvende gedragsverandering en niet naar een “quick-fix”.   

Wacht niet langer. Start vandaag met de nieuwe versie van jezelf!