Selecteer een pagina

Emilio Ye

Personal trainer & Leefstijlcoach

Mijn verhaal

Ik ben Emilio Ye, een geboren en getogen Amsterdammer. Met mijn achtergrond als leefstijlcoach, voedingsdeskundige, personal trainer, en mijn behaalde diploma’s, ben ik in 2019 gestart als personal coach onder de naam YE’S HEALTH.

Daarnaast ben ik ook werkzaam als mentor, bewegingsdeskundige en leefstijlcoach bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Naast het fysieke effect van bijvoorbeeld sporten, vind ik juist de gedragsverandering, die het werken aan jezelf meebrengt, de meest motiverende en waardevolle ervaring. 

Met volle inzet, eerlijkheid en vertrouwen voer ik al deze taken uit. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat plezier hebben in wat je doet, het beste in jezelf naar voren brengt!

 

Mijn kernwaarden

Discipline

Ik neem de nodige stappen om het beste uit mijn cliënten te halen en verwacht hetzelfde van hen.

Betrouwbaarheid

Ik creëer een heldere en betrouwbare sfeer gedurende het traject. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor mij van het grootste belang.

Respect

Ik respecteer mijn klanten en streef naar een wederzijdse interactie van respect tijdens onze trajecten.

Mijn benadering

Het realiseren van succes is sterk afhankelijk van menselijk gedrag. Een doel bereiken vereist totale toewijding en inzet. De cliënt zal actief moeten experimenteren en zelfonderzoek moeten doen om antwoorden te vinden op zijn/haar vragen. Gedurende de begeleidingstrajecten bied ik uitgebreide ondersteuning en beantwoord ik vragen om de cliënt te helpen. Personal training wordt bijvoorbeeld ingezet als effectief middel om positieve gedragsverandering te bevorderen.

Ik ben geen voorstander van de makkelijkste weg kiezen, omdat ons doel is om duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen, in plaats van te streven naar een “quick-fix”.

Wacht niet langer en begin vandaag nog aan de vernieuwde versie van jezelf!